DIENSTEN

Wij helpen je graag met

Uitlaatservice

Afhankelijk van wat jouw hond nodig heeft, maken we een ontspannende wandeling of gaan we naar de hondenwei zodat jouw hond al zijn energie kwijt kan terwijl jij op het werk bent.

Een wandeling duurt ten minste een half uur.

Meer info hier

verzorging

Is jouw dier ziek, of laat je hem of haar gewoon niet graag alleen thuis? Geen zorgen, Besto komt met plezier jouw vriend gezelschap houden voor zolang als nodig. We geven de nodige aandacht en zorgen zodat jij met een gerust hart even weg kan.

 

Meer info hier

petsitting

Ben je op vakantie of kan je even niet voor je diertje(s) zorgen. Wij komen met plezier (dag & nacht) om jouw hond/kat/konijn/kip/cavia/vis/paard/… van de nodige voeding, drank, aandacht en zorgen te voorzien. De brievenbus leegmaken en planten water geven doen we ook met plezier.  

Meer info hier

TARIEVEN

Besto is actief in de regio Kontich en alles daarrond (van Antwerpen tot Mechelen en Lier).

Besto komt graag langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat de noden van jouw dier zijn en om natuurlijk uitgebreid kennis te maken.

Als we bij jouw viervoeter zijn, houden we je graag op de hoogte met een foto-update zodat ook jij gerust kan zijn terwijl jouw vriend plezier beleeft.

Denk jij dat Besto jou kan helpen, maar vind je de diensten hieronder niet terug? Neem gerust contact met ons op, alles is bespreekbaar als het dieren betreft!

UITLAATSERVICE

Een wandeling duurt een half uur. Hiervoor vragen we €12. Langere wandelingen of meerdere honden op aanvraag. Verplaatsingskosten: €0,25/km

VERZORGING

Omdat de term verzorging breed is bespreken we graag de noden van je huisdier samen met jou en bepalen we de prijs in overleg. Verplaatsingskosten: €0,25/km

PETSITTING

Voor een standaard bezoekje rekenen we €10 (eten geven, kattenbak schoonmaken, etc). Indien je wenst dat we jouw huisdier voor langere tijd gezelschap houden bespreken we het tarief graag met jou. Meerdere huisdieren of specifieke zorgen: op aanvraag. Verplaatsingskosten: €0,25/km

WORD EEN BESTO BUDDY

Een eerste kenningsmakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Indien meerdere kennismakingsmomenten gewenst zijn, is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor geldt het standaard tarief (€12).