DIENSTEN

Wij helpen je graag met

UITLAATSERVICE

Afhankelijk van wat jouw hond nodig heeft, maken we een ontspannende wandeling of gaan we naar de hondenwei zodat jouw hond al zijn energie kwijt kan terwijl jij op het werk bent. Een wandeling duurt ten minste een half uur.

TRAINING

Ben je op zoek naar de perfecte voorbereiding op de komst van je nieuwe puppy? Wil je je hond beter leren begrijpen? Wil je graag specifiek gedrag aanpakken en/of trainen? Ontdek ons standaard lessenpakket of ga voor een training op maat.

OPVANG (HOND)

Ben je voor een langere periode van huis, dan is jouw hond meer dan welkom in onze kleinschalige, huiselijke vakantie- en weekendopvang. We spreken van een huiselijke opvang, daar jouw hond wordt opgenomen in ons gezin.

VERZORGING

Heeft je huisdier specifieke verzorging nodig? Of laat je bepaalde dingen liever over aan iemand met kennis van zaken? Wij verzorgen volgende diensten aan huis: Nagelverzorging, medicatie toediening, wondverzorging, teken verwijdering,...

PETSITTING

Ben je op vakantie of even weg? Wij komen met plezier om jouw kat/konijn/kip/cavia/vis/... van de nodige voeding, drank, aandacht en zorgen te voorzien. Je brievenbus leegmaken en planten water geven doen we uiteraard ook.

Uitlaatservice

TARIEVEN

Besto is actief in de regio Kontich en alles daarrond (van Antwerpen tot Mechelen en Lier).

Besto komt graag langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat de noden van jouw dier zijn en om natuurlijk uitgebreid kennis te maken.

Als we bij jouw viervoeter zijn, houden we je graag op de hoogte met een foto-update zodat ook jij gerust kan zijn terwijl jouw vriend plezier beleeft.

Denk jij dat Besto jou kan helpen, maar vind je de diensten hieronder niet terug? Neem gerust contact met ons op, alles is bespreekbaar als het dieren betreft!

UITLAATSERVICE

Een wandeling duurt een half uur. Hiervoor vragen we €15. Langere wandelingen of meerdere honden op aanvraag. Verplaatsingskosten: €0,35/km
Toeslag zon- en feestdagen: €4

VERZORGING

Omdat de term verzorging breed is bespreken we graag de noden van je huisdier samen met jou en bepalen we de prijs in overleg.
Verplaatsingskosten: €0,35/km
Toeslag zon- en feestdagen: €4

PETSITTING

Voor een standaard bezoekje rekenen we €12 (eten geven, kattenbak schoonmaken, etc). Indien je wenst dat we jouw huisdier voor langere tijd gezelschap houden bespreken we het tarief graag met jou. Meerdere huisdieren of specifieke zorgen: op aanvraag.
Verplaatsingskosten: €0,35/km.
Toeslag zon- en feestdagen: €4​

WORD EEN BESTO BUDDY

Een eerste kenningsmakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Indien meerdere kennismakingsmomenten gewenst zijn, is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor geldt het standaard tarief (€15).