OPVANG

HUISELIJKE OPVANG voor honden

Ga je op vakantie of kan je even niet zelf voor je hond zorgen? Dan is hij/zij meer dan welkom in onze kleinschalige, huiselijke vakantieopvang. We spreken van een huiselijke opvang, daar jouw hond wordt opgenomen in ons gezin. Concreet wil dat zeggen dat hij/zij vrij mag rondlopen en we niet werken met kennels. Omdat er meerdere honden tegelijk in de opvang verblijven is het van belang dat je hond goed met andere honden overweg kan. Daarnaast moet je hond ook de nodige benchtraining hebben gehad. Enerzijds zal je viervoeter tijdens de nacht moeten slapen in zijn/haar bench, anderzijds zal hij/zij ook sporadisch overdag hier van gebruik moeten maken. Je hond zal meedraaien in ons gezin en dus ook af en toe alleen zijn. Dit zal echter nooit voor een lange periode zijn. In onze afwezigheid zal je hond ook gebruik maken van zijn/haar bench.  

Baas in ons gezin is Rox, onze lieve bruine labrador. Het is belangrijk dat jouw hond het goed kan vinden met haar. Daarom vindt er steeds  een eerste kennismaking plaats zodat jouw hond kennis kan maken met Rox. Verloopt die goed, dan kan je viervoeter zonder probleem in onze opvang verblijven.  Ontdek onze beschikbaarheden hier

VOORWAARDEN:

  • Je hond kan probleemloos met andere honden en mensen overweg
  • Je hond is gewend aan een bench
  • Alle vaccinaties van je hond zijn up-to-date (incl. kennelhoest)
  • Ontworming en ontvlooiing moet in orde zijn
  • Je hond mag niet loops zijn of mogelijks loops worden tijdens het verblijf
  • Je hond (reu) is bij voorkeur gecastreerd 
  • Je hond kan probleemloos alleen zijn voor een korte periode

TARIEVEN:

Tarieven per dag*:
Dagopvang: €25  (€30 tijdens schoolvakanties, zon- en feestdagen)
Met overnachting: €30 (buiten schoolvakanties) – €35 (in schoolvakanties)
Kerstavond en oudejaarsavond: €50

Tweede of extra hond: €5 korting per dag

*Dag van brengen wordt steeds aangerekend. Dag van ophalen wordt als extra dag aangerekend indien het ophalen na 9u30 gebeurt.

BESCHIKBAARHEID

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31