OVER MIJ

Hallo, ik ben Noelly...

Dieren zijn altijd al mijn passie geweest. Als kind bevatten mijn toekomstplannen steeds iets met dieren. Zo wilde ik dierenarts worden, een dierenhotel openen of honden uitlaten.

Toch ging ik met mijn studies een heel andere richting uit. Toen ik een paar jaar geleden met mijn eigen huisdier veel tijd heb moeten doorbrengen in de dierenkliniek, wist ik het zeker: “dit is wat ik echt wilde doen”. Een leven waarin ik dag in dag uit met dieren zou bezig zijn, was voor mij dé beste manier van leven.  

Daarom besloot ik in de zomer van 2016 een grote draai aan mijn leven te geven. Ik wilde mijn hart volgen en vooral mijn kinderdroom waarmaken. In september 2016 begon ik met volle moed aan de opleiding Dierenzorg en intussen behaalde ik ook mijn diploma. De opleiding heeft mijn gevoel alleen nog maar versterkt, namelijk dat dieren en dierenzorg datgene is waar ik echt gelukkig van word. Het is tevens dankzij deze opleiding dat ik nu ook deeltijds werk als dierenartsassistente bij Huisdierchirurgie-Verdonck in Boechout. 

Daarnaast geef ik ook les op de hondenschool van Franky Lobo: Lobo VZW. Je kan me er vaak op zondag vinden om de “leerling-hondjes” en hun baasjes de kneepjes van het vak te leren. Aan de hand van simpele gehoorzaamheidsoefeningen zorgen we er voor dat de band tussen hond en baasje wordt versterkt.  

Besto, wat Esperanto is voor dier, draagt een hart voor alle dierensoorten: groot en klein.
Dieren bieden ons pure vriendschap, warmte en een bron van geluk. Besto wil graag haar uiterste best doen om een beetje van die vriendschap en warmte die we van hen krijgen, terug te geven en zo jouw huisdier een moment van geluk te bezorgen. Wil je meer weten over onze diensten? Kijk dan snel hier.

...en dit is rox

Mijn trouwe en enthousiaste viervoeter. Een zotte labrador van 7 jaar. Ze is ontzettend sociaal, zowel naar andere dieren als naar mensen toe. Ze is mijn allerbeste maatje. Tijd met haar doorbrengen is wat ik het liefste doe. Zij vormt ook een deel van Besto. Ik neem haar, zo vaak als ik kan, mee op mijn wandelingen en ze is de ideale kandidaat als jouw hond een speelvriendje zoekt om even wat energie kwijt te raken.

CURRICULUM

Opleidingen en cursussen

Bachelor Dierenzorg

2016-2020 • Vives Hogeschool Roeslare

Hondeninstructeur

2018 • Franky Lobo Hondenschool

Konijnencongres

2019 • Hopster VZW

Nutritionele Waarden Pups & Kittens

2021 • BaDiZo

Taal van de Hond

2021 • WelloPet

Volg onze avonturen en Besto buddies ook op onze social media kanalen